Congratulations to Janeeta Acha Mecca Irawan who won Gold Medal of Olimpiade Siswa Indonesia 17 LKP Astikom dan Deehati Global Loop.

Keep running towards new dreams, Athalla! We believe that you have unlimited potential and a brilliant future. Keep your enthusiasm and be an inspiration to other young generations. 🙌🤗🎊

Congratulations to the students of Al-Azhar Syifa Budi Cibubur Elementary School who have achieved this brilliant achievement. Your enthusiasm and success are an inspiration to us all. Keep shining, keep fighting, and let’s create a glorious future together!

Come immediately join the Al-Azhar Syifa Budi Cibubur School.
Register Now Pay Later
For further information, please contact Number 087-882-181-900

Al - Azhar Syifa Budi Cibubur

Perjalanan panjang Sekolah Al-Azhar Syifa Budi Cibubur selama 22 tahun membuktikan komit- mennya terhadap kualitas pendidikan, mencip- takan lulusan yang siap menghadapi masa depan.